personal progress

Bootcamp

De groepsles voor iedereen

Je staat in de plankpositie; zojuist ben je met je groep vanuit de duinen het strand op hardgelopen. Je hebt het zwaar, maar daarvoor kwam je hier. Terwijl een drupje zweet over je voorhoofd loopt kijk je naar de personen links en rechts van je; ook zij hebben het zwaar. Je zit hier samen in en samen maak je het af. Zodra de trainer het teken geeft om de volgende oefening in te zetten neem je een teug frisse lucht en maak je je met z’n allen klaar om door te gaan. Nog even volhouden, dan zit het er weer op!

Bootcamp

Dit is de les die perfect is voor sporters van elk niveau. Of je nou veel of weinig ervaring hebt met hardlopen en krachttraining maakt niet uit; jij bent op zoek naar een (nieuwe) uitdaging! En voor een uitdaging zit je bij  de bootcamp van Personal Progress zeker goed, want je wordt door de trainer gedurende een uur fysiek goed geprikkeld! Tijdens het lopen van een route door de Broekpolder, de bosrijke omgeving van de Kruisberg of park Assumburg in Heemskerk of de duinen van Wijk aan Zee wordt ook de omgeving gebruikt om jou te helpen met je grenzen te verleggen!

Persoonlijke aandacht

Het doel van de lessen is om samen met een gezellige, gemotiveerde groep aan je fitheid en gezondheid te werken met oefeningen die voor iedereen te doen zijn. Om ervoor te zorgen dat jij op een geschikt niveau traint en jezelf optimaal kan inzetten krijg je ook volop persoonlijke aandacht! Mocht een oefening niet lukken of heb je een beperking? Dan zorgt de trainer voor een alternatieve optie zodat er nog steeds goed getraind kan worden. Daarnaast kun je bij de trainer terecht voor tips over voeding, training, blessures, afvallen en meer!

Een proefles is altijd gratis, dus kom vooral eens een keer meedoen!

Locaties & Tijden:

Maandag: 20:00-21:00
Broekpolder – Heemskerk

Donderdag: 20:00-21:00
Park Assumburg – Heemskerk

Zaterdag: 09:00-10:00
Wijk aan Zee

Ga naar de verzamelpunten!

Elke week keuze uit meerdere lessen!

Personal Progress Trainingen

David van Scherpenseel
06 – 14 53 96 64

Algemene Voorwaarden

Fotografie

Ludovic Maanders
ludo.maanders@gmail.com

Website beheer

CXE
www.cxe.nl