personal progress

Bootcamp

De groepsles voor iedereen

Persoonlijke aandacht

Dit is de les die perfect is voor sporters van elk niveau. Of je nou een doorgewinterde bootcamper bent of die nieuwe sportschoenen nog moet inlopen, het maakt niet uit. Want jij bent op zoek naar een (nieuwe) uitdaging! En voor een uitdaging zit je bijĀ  de bootcamp van Personal Progress zeker goed! Tijdens de training wordt je door de trainer gedurende een uur fysiek goed geprikkeld!

Het doel van de lessen is om samen met een gezellige, gemotiveerde groep aan jouw fitheid en gezondheid te werken met oefeningen die voor iedereen te doen zijn. Om ervoor te zorgen dat jij op een geschikt niveau traint en jezelf optimaal kan inzetten krijg je ook volop persoonlijke aandacht! Mocht een oefening niet lukken of heb je een beperking? Dan zorgt de trainer voor een alternatieve optie zodat er nog steeds goed getraind kan worden. Daarnaast kun je bij de trainer terecht voor tips over voeding, training, blessures, afvallen en meer!

Veel variatie

Bij de bootcamp van Personal Progress wordt er door de instructeur(s) hard gewerkt om jou te voorzien van nieuwe, interessante lessen! Trainen met materiaal of de omgeving, muziek en sport-spellen; het zit er allemaal in.

Een proefles is altijd gratis, dus kom vooral eens een keer meedoen!

Locaties & Tijden:

Maandag: 20:00-21:00
Broekpolder – Heemskerk

Donderdag: 20:00-21:00
Park Assumburg – Heemskerk

Zaterdag: 09:00-10:00
Wijk aan Zee

Ga naar de verzamelpunten!

Elke week keuze uit meerdere lessen!

Personal Progress Trainingen

David van Scherpenseel
06 – 14 53 96 64

Algemene Voorwaarden

Fotografie

Ludovic Maanders
ludo.maanders@gmail.com

Website beheer

CXE
www.cxe.nl