personal progress

Op locatie

voor alle sportieve wensen

Ben jij op zoek naar een geschikte sportinstructeur of begeleider voor jouw onderneming of volgende evenement? De Personal Progress trainer en coach staat klaar voor jou en is in te huren voor veel verschillende activiteiten en workshops, waarbij de focus ligt op klanttevredenheid en resultaat.

Wat zijn de mogelijkheden?

Freelance fitnessinstructie

Personal Progress verzorgd gediplomeerde instructie voor sportcentra, clubs en andere zakelijke instellingen die op zoek zijn naar een zzp instructeur voor de fitness of groepslessen.

Workshops

Workshops worden gegeven op locatie en kunnen worden afgestemd op leeftijd en doelgroep. Mogelijke onderwerpen zijn: “belang van beweging”, “gezonde voeding”, “krachttraining”, “powerlifting”, “positieve mindset” en meer. Het onderwerp en de inhoud van workshops kunnen echter volledig afgestemd worden op de wensen van de cliënt.

Bedrijfsfitness

Personal Progress biedt meerdere oplossingen voor activiteit op de werkvloer. Veel zittend en statisch werken of verkeerd tillen is nadelig voor de gezondheid van uw team, wat met bedrijfsfitness tegengegaan kan worden. Sessies “Core Stability & Mobilisatie” behoren onder andere tot de mogelijkheden voor een fit en veerkrachtig team van medewerkers.

Indoor & Outdoor Bootcamp

Naast de reguliere bootcamplessen is het mogelijk om op verzoek op locatie een of meerdere bootcamps te organiseren. Vraag naar de mogelijkheden en de tarieven.

Particulier

Wil jij op jouw volgende evenement een sportieve noot toevoegen? Ook voor het verzorgen van activiteiten op (kinder)feestjes, bedrijfsuitjes, verenigingsevenementen en dergelijke staat David voor je klaar! Vraag naar de mogelijkheden 

Overig

Staat de dienst waar jij naar zoekt niet in de lijst? Neem dan gerust contact op zodat we kunnen kijken hoe Personal Progress jou kan helpen bij het realiseren van jouw plannen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op!

Werktijden en tarieven kunnen variëren per opdracht en worden in overleg vastgesteld.

Personal Progress Trainingen

David van Scherpenseel
06 – 14 53 96 64

Algemene Voorwaarden

Fotografie

Ludovic Maanders
ludo.maanders@gmail.com

Website beheer

CXE
www.cxe.nl