personal progress

Small group Training

Get together!

Bij Small Group Training (SGT) wordt er in groepen van minimaal 2 tot maximaal 6 personen gesport. De trainer maakt een les gebaseerd op jullie wensen en zal jullie begeleiden tijdens de workout. Zo ontstaan er leuke, unieke lessen die jullie niet snel zullen vergeten. Dit is ideaal voor mensen die het leuker vinden om samen te sporten én voor diegenen die wel weer eens een nieuwe dosis inspiratie en motivatie kunnen gebruiken voor hun eigen trainingsroutines. Want na een SGT sessie van Personal Progress ga je altijd weer tevreden en voldaan naar huis!

Waarvoor Small Group Training?

De lessen zijn los te boeken of, voor regelmatig en doelgericht sporten, in pakketten van 5 en 10 lessen. Hebben jullie bijvoorbeeld het plan om met de familie, vriendengroep of met de collega’s een befaamde mudrace of Strong Viking run te doen? Of willen jullie je samen zorgeloos klaarmaken voor de zomer? Dan kunnen jullie met meerdere SGT sessies doelgericht trainen onder begeleiding van een coach die precies weet wat jullie nodig hebben.

En of je nu een ervaren sporter bent of nog nooit een voet in een sportschool gezet hebt, SGT is ook geschikt voor jou. Het niveau van de les wordt bepaald aan de hand van jullie kunnen. Zo zijn er ook lessen mogelijk voor kinderen (vanaf 8 jaar), ouderen en voor gezinnen.

Interesse? Neem snel contact op voor het boeken van jullie eerste sessie of vraag naar de mogelijkheden!

Trainingen worden gegeven in een aangesloten sportschool of op een locatie naar keuze.

Personal Progress Trainingen

David van Scherpenseel
06 – 14 53 96 64

Algemene Voorwaarden

Fotografie

Ludovic Maanders
ludo.maanders@gmail.com

Website beheer

CXE
www.cxe.nl