personal progress

Over de trainer

Even kennismaken

Hallo, mijn naam is David van Scherpenseel, personal trainer en freelance instructeur.

Sport is mij met de paplepel ingegoten; beide ouders waren actief bodybuilders, wat betekende dat ik al vroeg in mijn tienerjaren de eerste stappen in de sportschool zette. Ik ben dan ook sinds 2015 met veel enthousiasme werkzaam in de sportwereld, nadat ik na meerdere jaren in de wijkzorg gewerkt te hebben besloot om mijn interesse in mensenwerk en mijn passie te combineren. Na een opleiding fitnessinstructie afgerond te hebben was een opleiding tot gediplomeerd personal trainer de logische volgende stap. Mijn eigen sportervaring, kennis uit de zorg en een opleiding NLP coaching vormden hierbij een goede aanvulling.

In 2016 sloot ik de opleiding Personal Training met succes af en kort daarna startte ik mijn eigen bedrijf onder de naam “Personal Progress”. Want uiteindelijk is elke vorm van training en ontwikkeling een stap verder in onze persoonlijke vooruitgang.

Mijn methode van training en coaching is altijd afgestemd op mijn klanten, die ik door mijn kennis en ervaring bij veel verschillende doelen kan helpen. 

Als coach ben ik vrolijk, openhartig en altijd in voor een vlotte babbel. Daarnaast ben ik waar nodig ook nuchter en to the point: soms moet er gewoon lekker geknald worden en vaak zijn juist dat de momenten waarop ik het meest nodig ben.

 

Naast mijn bedrijf ben ik actief als militair bij 20 Natres bataljon en ben ik dinsdagavond te vinden bij Max Sports & Wellness als fitness- en groepsles instructeur.

Hard werken betekent hard ontspannen! Buiten mijn werk besteed ik graag veel tijd met mijn vrienden en familie. Ik heb veel interesses, dus kleine kans dat er geen raakvlakken zijn tussen mijn klanten en mij.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen over mijn methodes? Neem dan gerust contact met me op!

Keep on Progressing!

Personal Progress Trainingen

David van Scherpenseel
06 – 14 53 96 64

Algemene Voorwaarden

Fotografie

Ludovic Maanders
ludo.maanders@gmail.com

Website beheer

CXE
www.cxe.nl