personal progress

Tarieven

Op deze pagina zijn alle up to date tarieven per onderdeel te vinden. Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW. 

Geldigheid:

De PT pakketten hebben een beperkte geldigheid. Dit heeft één belangrijke reden;

Resultaat. Deze maatregel dient als een motivatie voor de klant, zodat er minimaal 1x per week getraind wordt. Mijn adviesaantal is echter 2x per week of meer, zodat er nog effectiever verandering en vooruitgang geboekt wordt. Ons lichaam werkt middels een “don’t use it, you lose it” principe: spieren dienen met enige regelmaat geprikkeld te worden om zichzelf te ontwikkelen en om op dat niveau te blijven.

Dus om te zorgen dat jouw persoonlijke progressie gewaarborgd wordt is het belangrijk regelmatig samen met jouw trainer te bewegen.

Er zijn gevallen waarin de lessen niet binnen de gestelde tijd op te maken zijn, bijvoorbeeld door vakantie of onvoorziene omstandigheden. In deze situaties zijn er met de trainer afspraken te maken over een langere geldigheid.

Termijnbepaling:

 Personal Progress biedt de mogelijkheid om de PT pakketten vanaf 8 lessen en meer in termijnen te betalen. Termijnen worden bepaald door het totaal aantal lessen van het gekozen pakket te delen door twee (respectievelijk termijnen van 4, 6 of 10 lessen).

De eerste termijn dient altijd te worden voldaan aan het begin van de serie lessen. De tweede termijn dient op de helft van het pakket te worden voldaan, voordat de klant met de nieuwe helft lessen begint.

Alle bepalingen over lessen, termijnen en andere zaken zijn te vinden in de Algemene Voorwaarden. Deze zijn te downloaden voor inzage.

Personal Progress Trainingen

David van Scherpenseel
06 – 14 53 96 64

Algemene Voorwaarden

Fotografie

Ludovic Maanders
ludo.maanders@gmail.com

Website beheer

CXE
www.cxe.nl